bir gün ko oynayan cocuk elektırıkler kesılır
cocuk : aaaaaaaaaaaaaaaaaaa (diye bagırmaya baslar)anesi ve babası gelır
anne v baba : ne oldu yawrum
cocuk : apos elektirikleri kesti
babası : yok olum belediye kesti
cocuk : biliyom saten herse onun basının altından cıkıyor ılk saten o dalıyor sonra bı komutla dıgerlerıde dalıyor sımdıde elektırık wermıyor
babası : ne diyon olum
cocuk :yattım kesınya ah apos ahhhhhhhhhhh
babası :uykunmu geldı nedıyosun gıt uyu
cocuk :aya kalkar ve balkona gıder dısarı ıkar we bagırır rezz yokmu a.q dugumun sansıya rez plz diye bagırır
babası :sopayı alır (cocugun uzerıne yurur)
cocuk : baba o stafı at ben sana +8 wizard alırım 15 gb war saten korkma sen hade gene ıyısın
babası : sopayla cocugu dowmeye baslar
cocuk :cok az damage vuruyon 43 skılını vur ben en basında soyledım warıor ac carı dıye dınlemedın sımdıde vuramıyosun
babası :artık dovmeyı bırakır telefon acar polıslere polıs gelır cocuga der :ne yapıyosun sen
cocuk :aga sen o ustunu nerden aldın fp ye benzıyoda bende shell war bana bısey olmuyor senın ustundekının defansları kaç
cocuk :kalkar bagırarak gelsenıze lan vs yapak oyle artıslık yaparak olmaz sız anca klavye cocugusunuz gelın hade polıs sılahı cıkarır :dur yoksa ates ederım der
cocuk : oha one onebıcım sılah bu sılahı okcularmı kulanıyor hanı bunun oku dur alamda gelem bı wur bana kac atak vurdun dıye bakak sılahı alır kendıne 1 tane sıkar
cocuk : oha tek atın be a.q senın cus ne ap warmıs sendede sıktın a.q 50 np a.q ya senın lwl kactı aga der ve orda ölürthe end
ALıntıdır.... ben gulmekten Oldum