Forum Aleminin Kralı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Aleminin Kralı

Forum Alemine Hoşgeldiniz

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Knight Online Oynayan Çocugun Sonu

YazarMesaj
By.Doğan
Admin
By.Doğan

İş/Hobiler : Bilgisayar
Lakap : By.Doğan

Knight Online Oynayan Çocugun Sonu Empty
MesajKonu: Knight Online Oynayan Çocugun Sonu   Knight Online Oynayan Çocugun Sonu Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 12:56 pm

bir gün ko oynayan cocuk elektırıkler kesılır
cocuk : aaaaaaaaaaaaaaaaaaa (diye bagırmaya baslar)anesi ve babası gelır
anne v baba : ne oldu yawrum
cocuk : apos elektirikleri kesti
babası : yok olum belediye kesti
cocuk : biliyom saten herse onun basının altından cıkıyor ılk saten o dalıyor sonra bı komutla dıgerlerıde dalıyor sımdıde elektırık wermıyor
babası : ne diyon olum
cocuk :yattım kesınya ah apos ahhhhhhhhhhh
babası :uykunmu geldı nedıyosun gıt uyu
cocuk :aya kalkar ve balkona gıder dısarı ıkar we bagırır rezz yokmu a.q dugumun sansıya rez plz diye bagırır
babası :sopayı alır (cocugun uzerıne yurur)
cocuk : baba o stafı at ben sana +8 wizard alırım 15 gb war saten korkma sen hade gene ıyısın
babası : sopayla cocugu dowmeye baslar
cocuk :cok az damage vuruyon 43 skılını vur ben en basında soyledım warıor ac carı dıye dınlemedın sımdıde vuramıyosun
babası :artık dovmeyı bırakır telefon acar polıslere polıs gelır cocuga der :ne yapıyosun sen
cocuk :aga sen o ustunu nerden aldın fp ye benzıyoda bende shell war bana bısey olmuyor senın ustundekının defansları kaç
cocuk :kalkar bagırarak gelsenıze lan vs yapak oyle artıslık yaparak olmaz sız anca klavye cocugusunuz gelın hade polıs sılahı cıkarır :dur yoksa ates ederım der
cocuk : oha one onebıcım sılah bu sılahı okcularmı kulanıyor hanı bunun oku dur alamda gelem bı wur bana kac atak vurdun dıye bakak sılahı alır kendıne 1 tane sıkar
cocuk : oha tek atın be a.q senın cus ne ap warmıs sendede sıktın a.q 50 np a.q ya senın lwl kactı aga der ve orda ölürthe end

ALıntıdır.... ben gulmekten Oldum
http://herseyburdason.forummum.com

Knight Online Oynayan Çocugun Sonu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Knight Online
» Knight Online Artık Türkçe
» Knight Online 2015 yılındaki hali :D xD :)
» kıcks online
» gta sanderas online